Handelsbetingelser

Produkter på hjemmesiden

www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com 

udbydes af:

Lone Hauervig
Skodborghusvej 4
6600 Vejen

CVR-nr.: 38 04 43 03
E-mail: lone@hauervig.dk

Ophavsretten til alt materiale på www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com tilhører Lone Hauervig, i henhold til gældende dansk lovgivning.

Forretningsbetingelser gælder – med mindre andet er skriftligt aftalt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Lone Hauervig.

Brugsaftale:

Ved køb af et online-produkt hos www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com opnås 1 stk. licens og materialet må ikke på nogen måde distribueres.

Alle rettigheder til produkter/ydelser som købes på www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com, tilhører Lone Hauervig, og materialet – uanset medie – er kun til købers personlige brug og skal behandles fortroligt. Materialet må ikke distribueres, kopieres, deles med andre eller bruges til nogen form for undervisning af andre. Det er købers ansvar, at materialet ikke videregives til trediepart.

Materialet må ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Lone Hauervig’s virksomhed. Lone Hauervig’s navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed, uden skriftlig aftale.

Onlineprodukterne leveres digitalt via e-mail når betaling er gennemført. Leveringen af onlineprodukterne sker oftest i løbet af få minutter, men der kan i særlige tilfælde gå op til 5 hverdage. Onlineprodukterne fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet. Husk at downloade materialet til egen opbevaring, og lav evt. en backup, hvis du mister adgang til det sted, hvor du først downloadede materialet til.

Fortrydelse:

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret.

BEMÆRK DOG: at ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres med det samme, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret - f.eks. E-bøger og online forløb.

Betalingsbetingelser:

Alle priser på siden www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com er i danske kr. (DKK) incl. moms, hvis ikke andet er angivet.

Ved køb af produkter på www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com, trækkes beløbet fra kortet med det samme, og produktet sendes til din e-mail adresse.

www.psykoterapeutelonehauervig.simplero.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses af andre.

Følgende betalingsmåder kan anvendes: Betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro. Du modtager efter købet en kvittering på den e-mailadresse, som du har indtastet.

Abonnementsbetingelser:

Lone Hauervig tilbyder visse produkter som abonnement.

Vælger du at betale et onlinekursus over 3 gange oprettes automatisk et abonnement, hvor du ved køb af kurset giver tilladelse til, at Lone Hauervig må gennemføre èn betalingstransaktion ved bestilling af kurset, 1 betalingstransaktion efter 14 dage og 1 betalingstransaktion efter 1 måned – i alt 3 gange. Der bliver ikke trukket yderligere beløb, når de 3 beløb er betalt, så abonnementet ophører automatisk efter betaling af 3. rate.

Lone Hauervig er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Beløbene trækkes automatisk via de – af dig – angivne betalingsoplysninger. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af dig. Sikkerheden omkring betalingsoplysningerne varetages af Quick Pay.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mailadresse, der er oplyst ved køb af abonnementet (kurset).

Abonnementet fornyes IKKE automatisk. Ved køb af yderligere et onlinekursus, oprettes et nyt abonnement.

Efter købet af et onlinekursus kan du ændre de angivne kortoplysninger via denne side, inde på din profil: https://psykoterapeutlonehauervig.simplero.com/purchases - Derefter klikker du på "Køb" og vælger dit produkt. Inde på siden finder du "Betaling/indstillinger" - Her kan du ændre dine kortoplysninger.

Kortoplysninger skal ikke sendes i en mail til Lone Hauervig. Ændring af kortoplysninger kan kun foregå via hjemmesiden.

Priser for de enkelte kurser kan variere.

Husk at godkende handels- og abonnementsbetingelser.

Lone Hauervig forbeholder sig ret til at ændre abonnementsbetingelserne med 1 måneds varsel.